header-image
Radius: Fra
Radius:
km Set radius for geolocation
Søg

06. måned – Egedal støtter kampen mod kræft ved det årlige Stafet for livet i Egedal

06. måned – Egedal støtter kampen mod kræft ved det årlige Stafet for livet i Egedal

Den årlige velgørende Stafet For Livet er efterhånden blev en tilbagevendende tradition i Egedal, som bliver afholdt på udearealerne ved Smørum Idrætsanlæg og kulturhus.

Giv håb – gør en forskel
Hver 3. dansker får kræft – men heldigvis lever stadig flere bedre og længere med sygdommen. Det skyldes ikke mindst den indsats, som Kræftens Bekæmpelse gør gennem forebyggelse, forskning på højeste internationale niveau og støtte til alle berørt af kræft. Men vi har brug for dig og dit engagement! Ved at deltage i og støtte Stafet For Livet er du med til at give håb for nuværende og kommende kræftpatienter – håb om, at vi kommer nærmere den dag, hvor kræft er en sygdom, der er til at leve med.

Hold går sammen mod kræft
Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen gennem hele stafetten. Jo flere hold, jo stærkere indsats. Alle kan lave et hold og deltage i fællesskabet. Spørg din familie, venner eller kolleger, om de har lyst til at være med på dit hold. Sammen får I en meningsfuld oplevelse og mærker fællesskabet ved at gøre en forskel for mennesker berørt af kræft. Stafet For Livet er en holdstafet i eget tempo – I kan gå, løbe eller hvad I ellers finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. I bestemmer også selv, hvor mange deltagere I vil være på holdet. Holdet skal hele tiden have mindst én deltager i gang under hele stafetten, og mange hold er omkring 10-20 personer. Dit hold kan også være med til at planlægge og arrangere underholdning til selve dagen for stafetten.

Støt kræftsagen
Holddeltagerne fundraiser til kræftsagen – forud for og under stafetten. Du bestemmer selv, hvor meget og hvordan du vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten
  • Få sponsorer til at matche det beløb som dit hold samler ind
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten

Tilmelding
Du kan tilmelde dit hold her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal

Hvis du ikke har mulighed for at stille dit eget hold, men alligevel ønsker at tage aktiv del i kampen mod kræft, kan du tilmelde dig det ”Åbne Hold”, hvor det er helt frit hvor meget, eller hvor lidt du går.